Connect with us

Hi, what are you looking for?

sport

Zabálják a britek a magyar lángost, ez a londoni karácsonyi vásár sztárja

Zabálják a britek a magyar lángost, ez a londoni karácsonyi vásár sztárja

Az Egyesült Királyság legnagyobb karácsonyi vására múlt péntek óta látogatható Londonban. A Winter wonderland évek óta nagy népszerűségnek örvend. A különleges látványosságok, portékák és ízletesebbnél ízletesebb ételek között hírnevet szerzett magának a magyar lángos.

Az impozáns légifelvétel az elmult évi Winter Wonderlandet mutatja. keszult. Foto: Getty Images

A Hyde Parkban található Winter wonderland – Azaz Téli Csodaország – 2007 óta működik, és évről évre egyre nagyobb és izgalmasabb. My tobb, idén moreodik lett a village 10 legjobb karácsonyi vasára között – számol be róla a Daily Star. A brit újsagiró, Sophie Foster végigkalauzolja az olvasót a különleges helyszínen, ami hagyományos kézműves standokat, vidámparkba illő játékokat, és bőséges étel-és italválasztékot kínál.

“Imádtam a magyar langost!”

Akik szeretik a tradicionális német piaci ételeket, bőséggel találnak különböző sült kolbászokat a standokon, és lehet kapni sajttal és savanyú káposztával töltött hotdogot is, de Foster a cikkében külön figyelmet szentelt a magyar lángosnak, amiről azt írja:

Imádtam a hagyományos magyaros lángost is, ami egy forró sült tészta tejföllel és sajttal, mint egy pihe-puha. Ngyon finom, ha látod, mindenképpen probáld ki!

– lelkendezik.

Photo: Knap Zoltán

Óriáskerék és hullámvasút toveben árulják a magyar langost

One of the rides seen with Christmas theme in the Winter
Ahogy az elmúlt évben, így idén is kipróbálhatják a hullámvasutat az érdeklődök. Foto: Getty Images

Foster a lángos után az Eurocoastert ajánlja, ami egy hajmeresztő hullámvasút, illetve a Dr. Archibald névre keresztelt virtuális hullámvasutat, ami mint mondja:

Egy teljesen új élmény, amelyért a technológia szerelmesei rajongani fognak… Aki kipróbálja, egy fejhalgató segítségével egy digitális világba csöppen.

A lángost az egész világon ismerik

Nem csoda, hogy Londonban imádják a magyar lángost. Korábban Amerikából érkezett a hír, hogy egész New Yorkot meghódította, és Ausztráliában is keresik, ahol közel kétezer forintnyi ausztrál dollárt fizetnek egy jó magyar lángosért a helyiek. Svájcban még több penzt is megadnak érte, de van lángosos Londonban, Berlinben, Prágában, Szingapúrban és Tajvanon is, sőt Amerika egyik leghíresebb éttermében is felkerült az étlabra.

See also  The Germans won for the first time, and they announced Canada in the final!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Top News

In a harrowing incident that has shaken the community of Lewiston, Maine, a series of shootings on Wednesday evening resulted in a tragic loss...

Top News

President Joe Biden’s abrupt departure from a speech on the U.S. economy at the White House on Monday sent a ripple of speculation and...

World

Chinese scientists have discovered a little-known type of ore containing a rare earth metal highly sought after for its superconducting properties. The ore, called...

Tech

A dangerous application appeared in the Apple App Store disguised as a known program. 24.hu reported the Based on TechCrunch article. Dangerous app in...

Copyright © 2024 Campus Lately.