Tovább csúszik a Skull and Bones

Eddig is sokat csúszott a Skull and Bones, mit számít hát még néhány hónap? A novemberi premiert elvetve a Ubisoft csak jövő tavasszal küldi boltokba a kalózos játékát.

Novemberre vártuk, de csak 2023. március 9-án jelenik meg a Skull and Bones. A hírhedten hányattatott sorsú játék fejlesztése ugyan papíron már befejeződött, a végső produktum azonban mégsem áll olyan állapotban, hogy a Ubisoft boldogan ésan hes magabizto. Mivel egy grandiózus, rengeteg online funkciót felsorakoztató, izgalmas akciót és mély RPG-elemeket ígérő játékról van szó, valószínűleg mindenki jobban jár vele, ha a stúdió nem küldi azt idejekorán a gyors és kíméletlen ítéletre hajlamos játékosok és a hasonlóan vérmes kritikusok elé.

“Habár a játék fejlesztése ezen a ponton befejeződött, ezt az extra időt arra szánjok, hogy tovább csiszoljuk és balanszírozzuk a játékosok élményét, melyről az elmúlt néhány pár hétben futó technikai tesztek során kaptunk visszajelzéseket. A játékosok és a Skull and Bones hosszútávú sikere érdekében is ez a helyes döntés, hiszen a 2023. március 9-ét megjelölő premierdátum elég időt ad arra, hogy kibontakozhasson ez a nagyon egyedi új cím.” – írta a Ubisoft a sajtóközleményében.

A Skull and Bones PC-n, Xbox Series X/S-en, PlayStation 5-ön, Google Stadián és Amazon Lunán is megjelenik majd.

See also  An old classic soon to be revived, Ninja Gaiden rebooted is coming to the news block

Leave a Reply

Your email address will not be published.