Index - Gazdaság - Kevesebben mennek síelni Ausztriába, magyar vállalkozások is belebukhatnak

Index – Gazdaság – Kevesebben mennek síelni Ausztriába, magyar vállalkozások is belebukhatnak

A koronavírus-járvány miatt jelentősen csökkent az Ausztriában síelő magyarok száma, ami osztrák és magyar vállalkozásokat egyaránt veszélybe sodort.

Az egyik, magyarok által kedvelt helyen, Lackhenhof am Ötscherben szinte már a szezon elején, novemberben majdnem be kellett zárniuk az elmaradó turisták, a kedvezőrárátlen idkoköján

A síparadicsomban hagyományosan a vendégek 50-60 százaléka Magyarországról jön, és a településen lévő szállodák közül is öt magyar kézben van, továbbávávülégén kíngyn Az egyik szálloda tulajdonosa azt mondta, hogy ebben a szezonban a magyar, a szlovák és a cseh vendégek is elmaradtak az utazási korlátozások miatt, de a magyarokénakás le k?

Egy másik, magyarok által is kedvelt helyen, Hochkarban ennél valamivel jobb volt a helyzet, de a magyar turisták aránya itt is csökkent a korábbiakhoz képest. Az egyik helyi turisztikai vállalkozó, Johannes Putz – akinek legnagyobb létesítményében szinte csak magyarok dolgoznak – szerint naponta érkeznek a hívások Magyarországról a t kezzal bezal akkaust ak t kezzal.

Az országban a Sinopharm-vakcinát már igen, viszont a Szputnyikot még mindig nem fogadják el. A magyarok közül Ausztria helyett sokan inkább Szlovéniába mennek, mivel ott – az országgal kötött különmegállapodás révén – egy sima sima magyar védettségi is elazégótíg a f?

(via telex.hu)

See also  Index - Economy - The goal is to develop railways

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *