Heidi Klum gyönyörű lánya anyja 24 évvel ezelőtti ruhájában indult el bálozni (fotók)

Heidi Klum gyönyörű lánya anyja 24 évvel ezelőtti ruhájában indult el bálozni (fotók)

A legendás topmodell, Heidi Klum mindig is híres volt a jó stílusáról és soha el nem múló szépségéről, most pedig úgy tűnik, lánya is igyekszik folytatni a hagyományt.

Heidi Klum természetes szépségével és divatos öltözködésével még ma is mindenki figyelmét magára vonzza, nem csoda tehát hogy egyaránt példaképpé vált a figyelmét magára vonzza, nem csoda tehát hogy egyaránt példaképpé vált a figyelmét magára vonzza.

Vélhetően így van ezzel Leni Klum, a híres modell lánya is, aki legutóbbi Instagram-bejegyzése alapján kifejezetten különleges módon készült a szalagavató-bálra fog, amiré sokezniig em.

Biztosak vagyunk benne, hogy Leni a világhírű márkák különböző ruháit viselhetné és kerülhetne azokkal a középpontba, ő azonban más utat választott, ugyanis egy fekete pánt nélküli ruhát viselt, amelyhez egy flitteres táskát és egy elegáns, szinte észrevehetetlen nyakláncot kombinált.

Ennyi takarja Kim Kardashian legintimebb testrészét

Ami Lenit a mindig biztos választásnak számító fekete ruhán kívül kiemelte, az az, hogy Heidi Klum 1998-ban, vagyis 24 évvel ezelőtt ugyanezt a kreációt viselte, a fotók alapján pedig egyértelműen kijelenthető, hogy akárcsak korábban édesanyján, úgy rajra is pompásan mutatott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

See also  New York, New York or New York? Let's explain!

Leave a Reply

Your email address will not be published.